Къде да го топнем в чужбина

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
Пичага
Level: 2 / 20+ поста

Re: Къде да го топнем в чужбина

Мнение от Пичага »

Аз пък утре тръгвам за Хамбург, и сигурно няма да мога да преживея без Сиганките на Бг! :cry: :lol:
Колега marin, ако проявиш желание може да се разменим.

marin
Level: 1 / 10+ поста

Мнение от marin »

Пичага написа:
03 Яну 2025, 18:26
Аз пък утре тръгвам за Хамбург, и сигурно няма да мога да преживея без Сиганките на Бг! :cry: :lol:
Здравей, кое да разменим? Нямам идея за Хамбург, никога не съм бил там, нямам идея и за Япония.

Potrebitelq

Мнение от Potrebitelq »

Пиша посредством темата в чужбина може да го топните на всякъде най лошия вариант е някоя циганка но само не се опитвайте в турция или ще ви изнудят или ще ви оберст (личен опит)

Пичага

Мнение от Пичага »

marin написа:
03 Яну 2025, 19:12
Пичага написа:
03 Яну 2025, 18:26
Здравей, кое да разменим? Нямам идея за Хамбург, никога не съм бил там, нямам идея и за Япония.
Шегувам се, просто притежавам японска кола и ми харесва качеството, но за проституцията в Япония знам, че е забранена и задържат клиентите, а не труженичките.

mo2610622
Level: 0 / Под 10 поста

Мнение от mo2610622 »

Да допринеса и аз за общото благо. В Португалия това е ок сайт да намериш контакт по район/град.

https://www.classificadosx.net/pt/
За секс и масажи, по градове и пол.
В безплатната версия може да показва стари обяви, платения абонамент има филтър по дата. Ама ние му намерихме цаката - всяка обява има номер и по големината на номера се знае коя е нова и коя не е. И също по номера от whatsapp ако има картинка е нов, дали е фирмен или не е и т.н.

А това е само за масажни студия (без секс)
https://somassagens.com/massagistas/feminino
Цените в тези студия започват от 100 евро но всичко е на ниво - чисто, дискретно, не се засичаш с друг, душ, кърпи.

dedri2

Мнение от dedri2 »

papaechosierra написа:
25 Сеп 2024, 11:29
Чуках вчера във Виена https://www.das-laufhaus.at/juchgasse11 ... hion-model
До сега никоя или по-скоро след моя опит много малко са ме яздели толкова качествено. ОТгоре е перфектна! Свирка без кондом, нежна плътна, путенцето й сладко, не гръмна а граната вътре, розово свежо. Румънка е. щета 200 евро, за разговор е скучна. МОмичето не знам дали й харесваше, но поне се стараеше. Цялата услуга много качествена.
И аз ходих във Виена. Бях два дни като втория пътувах обратно. Първия ден обиколих вечерта доста места около пратера. Търсех азиатки, тъй като такива не съм чукал. Всички азиатки , които намерих бяха някакви възрастни китайки и потресаващо зле изглеждащи жени. След това реших да видя как са другите жени. Ами и те бяха зле. Или стари или циганки. Пред сградите или стаите имаше снимки, но като ти отворят нищо общо със снимките. Нямах време да ходя към центъра , а беше 12 часа вечерта(няколко часа обикалях), доста разочарован от това,което видях и си легнах. На следващия ден през деня отидох до централната част, където всички клубове се оказа, че работят от 18-19 часа. Само един от клубовете работеха от 17, обявиха ми цена още на входа 350 евро за 30мин или 500евро за час. Стори ми се доста скъпо като цена и се отказах. Иначе видях две от момичетата и изглеждаха добре. В един от sexguide за Виенна видях след това, че са писали за клуба, че е по скъп. Като цяло съм доста разочарован от Виена, очаквах доста повече, при условие, че там проституцията е легализирана. Очаквах по парковете и гарите да има някоя поне, ама нищо няма. Та, равносметката за мен беше , почти два дена във Виена и пълна трагедия на това, което видях.
Ако някой е ходил на скоро нека каже как са цени и проверени места във Виена.
На връщане минах през Будапеща. Там през сайта им ходих при 3 жени, че да си наваксам, по отделно при всяка. И трите бяха на цена 100 евро, уговорка през whats up. В тези 100 евро влизаше свирка без, лизане, 69. Не съм се възползвал от тези неща обаче, въпреки че ми казаха втори път , че не се доплаща за тях. Едната беше много красива в лице, другите средна работа. Доста добро отношение имаха и трите. Едната беше раждала и не ми хареса изобщо в тяло , с някакъв целулит, но пък се постара доста. Часа си беше час. При последната не можах да свърша , и на 50мин ми каза, че има друг клиент и трябва да тръгвам. Като цяло останах доволен от Будапеща, цена доста прилична, особенно за хора които харесват екстри, реално излиза по евтино от БГ, добро отношение.

goikomiti4
Level: 13 / 130+ поста

Мнение от goikomiti4 »

https://www.bourdela.com/forum/#oikoi-anochis.28

Тоя форум е много полезен за Гърция, ползвайте преводача!

levski88

Мнение от levski88 »

Здравейте, другата седмица ще съм във Верона - някой нещо там?

Stran72bg

Мнение от Stran72bg »

Здравейте колеги, и за много години. Днес с един колега сме в Берлин, ще останем 2 дена.Някой може ли да сподели къде може да разпуснем там.Благодаря предварително

Dimo30

Мнение от Dimo30 »

Stran72bg написа:
08 Яну 2025, 07:04
Здравейте колеги, и за много години. Днес с един колега сме в Берлин, ще останем 2 дена.Някой може ли да сподели къде може да разпуснем там.Благодаря предварително
FKK Artemis.
Ако не ви се свидят кинтите.

Публикувай отговор

Подкрепи ни,

в случай, че сме те спасили от греда! 😊

Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻

➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):

➡️Чрез PayPal:

➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ

Благодарим!❤️