Колега marin, ако проявиш желание може да се разменим.
Подкрепи форума напълно безплатно, с един прост клик върху някоя реклама. 😁
И аз ходих във Виена. Бях два дни като втория пътувах обратно. Първия ден обиколих вечерта доста места около пратера. Търсех азиатки, тъй като такива не съм чукал. Всички азиатки , които намерих бяха някакви възрастни китайки и потресаващо зле изглеждащи жени. След това реших да видя как са другите жени. Ами и те бяха зле. Или стари или циганки. Пред сградите или стаите имаше снимки, но като ти отворят нищо общо със снимките. Нямах време да ходя към центъра , а беше 12 часа вечерта(няколко часа обикалях), доста разочарован от това,което видях и си легнах. На следващия ден през деня отидох до централната част, където всички клубове се оказа, че работят от 18-19 часа. Само един от клубовете работеха от 17, обявиха ми цена още на входа 350 евро за 30мин или 500евро за час. Стори ми се доста скъпо като цена и се отказах. Иначе видях две от момичетата и изглеждаха добре. В един от sexguide за Виенна видях след това, че са писали за клуба, че е по скъп. Като цяло съм доста разочарован от Виена, очаквах доста повече, при условие, че там проституцията е легализирана. Очаквах по парковете и гарите да има някоя поне, ама нищо няма. Та, равносметката за мен беше , почти два дена във Виена и пълна трагедия на това, което видях.papaechosierra написа: ↑25 Сеп 2024, 11:29Чуках вчера във Виена https://www.das-laufhaus.at/juchgasse11 ... hion-model
До сега никоя или по-скоро след моя опит много малко са ме яздели толкова качествено. ОТгоре е перфектна! Свирка без кондом, нежна плътна, путенцето й сладко, не гръмна а граната вътре, розово свежо. Румънка е. щета 200 евро, за разговор е скучна. МОмичето не знам дали й харесваше, но поне се стараеше. Цялата услуга много качествена.
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️