Къде да го топнем в чужбина
Къде да го топнем в чужбина
Тук може да разменяме предложения на готини места за секс туризъм в чужбина и да почерпим малко опит от топналите чуждо вече... 

Re: Къде да го топнем в чужбина
Бях в Германия преди години, в един FKK сауна клуб - Heaven в Нюрнберг. Хубава концепция. Момичетата са независими и си плащат да са вътре, клиентите и те. 30 евро вход за клуба, сауна, кетъринг , безалкохолни на корем. Другото беше 50 евро за половин час. Стоиш, колкото искаш. Интересно ми е сега дали работят...
-
- Level: 13 / 130+ поста
Showpark market Прага - основно румънки, чехкни също, рядко украинки или молдовки. Тук таме друга черна пантера и друга националност. Мн съм доволен, години наред ходя там.
Само аз ли съм на мнение, че в Румъния е по-добре от тука? Бил съм в Букурещ и Клуж, на по 100-120 лева съм бил с доста яки младички + екстри 

Нали уж идеята на този форум е да се споделя ...
Сподели как си ги намерил в Букурещ и къде, какъв "experience" ще споделиш ... сподели нещо там

Би ли обяснил какво точно представлява този клуб и какво и как се случва в него, защото от сайта им не разбрах нищо освен, че е като стрип бар ...papaechosierra написа: ↑16 Окт 2021, 03:09Showpark market Прага - основно румънки, чехкни също, рядко украинки или молдовки. Тук таме друга черна пантера и друга националност. Мн съм доволен, години наред ходя там.
-
- Level: 13 / 130+ поста
Ами то е и двете. Отиваш на сградата, качваш се по едни стълби и плащаш вход. Вътре има бар, храна напитки и обикаляш едни коридори. Мацките са навънка на вратите и си лафиш с тях и преценяваш дали да влезнеш в стаичката. Няма скрито покрито. Харесва ти, ок, не ти йаресва , усмихваш се и продължаваш да си ходиш по коридорите. Важи 24 часа билета. Има и месечни, че даже и годишни билети.BigToy написа: ↑25 Окт 2021, 16:01Би ли обяснил какво точно представлява този клуб и какво и как се случва в него, защото от сайта им не разбрах нищо освен, че е като стрип бар ...papaechosierra написа: ↑16 Окт 2021, 03:09Showpark market Прага - основно румънки, чехкни също, рядко украинки или молдовки. Тук таме друга черна пантера и друга националност. Мн съм доволен, години наред ходя там.
-
- Level: 4 / 40+ поста
Топнете го в басейна,джакузи ,в някоя топла страна,със сладко,русо ,стройно ,цицоресто и синеоко бижу до себе си!
препоръчай такова девойчеbluelagoon написа: ↑08 Ное 2021, 21:57Топнете го в басейна,джакузи ,в някоя топла страна,със сладко,русо ,стройно ,цицоресто и синеоко бижу до себе си!

Някой да сподели опит от Германия ?
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️