След като така ценният форум на data.bg отиде в небитието, с него умря и една доста голяма база данни от мнения и оценки за много от ескорт момичетата на пазара. Нека с общи усилия да възродим тази база данни и да предпазим много от нас от грешки!😁
Може да се сложи долу до donate бутона един USDT адрес на админа, лично аз предпочитам да пазя анонимност и да пращам крипто вместо фиатни пари с paypal/revolut или нещо друго.
Да се направи достъпа до форума платен - 100 лв на месец !!!
Наблюдавайки последните 2 месеца хронологията на писането - аман от чикиджии, лица извършващи рекламна дейност, фалшиви коментари и Т.н
Който може да плати 1200 лв на година - да пише -:)
Наблюдавайки последните 2 месеца хронологията на писането - аман от чикиджии, лица извършващи рекламна дейност, фалшиви коментари и Т.н
Не работи така както го мислиш и 100 на година не им се дава на повечето
Дискорда по тая тематика (массж и пр.) Преди година го направиха платен. Плащах месец-два, ами то никой почти ме влизаше, съотв нямаше ревюта и пр.
Сега как върви там, знае ли някой? Усмивката ли беше там админ, кой беше, да каже, да почерпим опит върви ли, ако стане платено....
Дискорда по тая тематика (массж и пр.) Преди година го направиха платен. Плащах месец-два, ами то никой почти ме влизаше, съотв нямаше ревюта и пр.
Сега как върви там, знае ли някой? Усмивката ли беше там админ, кой беше, да каже, да почерпим опит върви ли, ако стане платено....
Не е особено вървежно, на скоро бях питал някакви неща, никой не е отговорил все още. Май няма особено голяма активност, мисля, че може би простите сводници не знаят как да платят и там хората се знаят и не става калабалък и е някакво спокойно
Колеги ,тоя дребен вехт звяр дали сте го чекнали отзад ?!
Не работи така както го мислиш и 100 на година не им се дава на повечето
И за какво да дадат тея 100лв ?
Нищо специално не даваш , освен хората които са вътре и споделят преживяванията си. От какъв зор на теб примерно да ти се дават 100лв ?