Нападайте!

Подкрепи форума напълно безплатно, с един прост клик върху някоя реклама. 😁
Баси, тая такава реклама й направи, че ще взема да я издъна и аз..dddsss написа: ↑14 Авг 2021, 16:50Eми да стартираме темата![]()
И викам да стартираме с нещо хубаво, че повече както знаем са греди.
Нека поне започнем с нещо хубаво![]()
https://www.alo.bg/6651297
Ебе се страшно добре и със желание.
Снимките са това което се вижда вие може да си прецените дали ви харесва или не.
Терена също беше добър и чист като ходих при нея.
Като отношение или някъв лаф не мога да кажа че нещо бог знае какво ме е хванала , нормално.
Но в крайна сметка аз отивам да и накъсам путката от ибане и да си ходя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А на тая цена мога само да се радвам че не е от моя град щото сигурно щях всеки ден да ходя да я шибам![]()
Така че мога да ви кажа че има и нещо положително ако се замислите от многобройните греди - никога повече не им даваме парите сипредставете си всичките ако ставаха за ибане и бяха добре
Аз лично щях да съм се разорил. И щях да ходя
всеки ден да ме празнят![]()
![]()
![]()
Сумата по сметката щеше да казва постоянно - сумата по вашата сметка намялва, сумата по вашата сметка намалява![]()
Момичето се шиба с много голям кеф. Пъшка , извива се , притиска те към себе си.
Наистина се кефи да я пълниш![]()
И накрая като ме изпразни имах чуството че ще каже -защо спря да ме ебеш няма ли да ме шибаш още![]()
Докато я пълнех имах чувството че е на ръба и още малко и ще свърши.
После я питах дали е успявала да свърши като се ибе с клиенти.
Каза че е успявала но и трябва повече време.
Явно е искала още да я шибам.
Аз я ибах 20ина мин.
Но просто не можех повече да я шибам и хуя ми не издържа повече в тази влажна и топла путка. Стана ми толкова готино че се изпразних.
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️