Разни
Re: Разни
Някой има ли информация за коврите в Силистра? Някоя която става?!
Здравейте колеги,
Някой има ли опит и впечатления от тази “стриптизьорка”?
Благодаря предварително !
https://www.alo.bg/chasten-striptiiz-tanc-9685478
Някой има ли опит и впечатления от тази “стриптизьорка”?
Благодаря предварително !
https://www.alo.bg/chasten-striptiiz-tanc-9685478
-
- Level: 3 / 30+ поста
Пичове имам следния въпрос - знае ли някой къде правят лазерна епилация на интимни зони за мъже, понеже моята козметичка ме изгледа странно като я подпитах тактично. От Пловдив съм, но ако трябва и до друг град ще отскоча, само да е хубав лазера.
Здравей колегаSilverHand написа: ↑20 Дек 2024, 09:34Пичове имам следния въпрос - знае ли някой къде правят лазерна епилация на интимни зони за мъже, понеже моята козметичка ме изгледа странно като я подпитах тактично. От Пловдив съм, но ако трябва и до друг град ще отскоча, само да е хубав лазера.
Явно имаш опит с епилацията
Въпроса ми е има ли козметичка която след процедурата да те изпразни с ръка примерно ?
Някаква такава идея ми се е появила и незнам това предлага ли се по козметичните салони.
Благодаря
-
https://www.alo.bg/kola-maska-za-jeni-i-maje-8491750aeso написа: ↑20 Дек 2024, 10:09Здравей колегаSilverHand написа: ↑20 Дек 2024, 09:34Пичове имам следния въпрос - знае ли някой къде правят лазерна епилация на интимни зони за мъже, понеже моята козметичка ме изгледа странно като я подпитах тактично. От Пловдив съм, но ако трябва и до друг град ще отскоча, само да е хубав лазера.
Въпроса ми е има ли козметичка която след процедурата да те изпразни с ръка примерно ?
Някаква такава идея ми се е появила и незнам това предлага ли се по козметичните салони.
Благодаря
Само за тази съм чувал, но не съм ходил.
Това мога само да кажа, а аз искам лазерна епилация
Почти навсякъде правят. Аз си ходя редовно на лазерна. Да знаеш, че там много боли, особено топките. Малко ми беше неудобно първият път, защото обикновено са млади крависи момичета. Ама всичко си мина без проблем. В Пловдив пробвай в SkinLine - не съм ходил там лично, но в София ми ги бяха препоръчали. И гледай, да е александритен лазер - не диоден.
SilverHand написа: ↑20 Дек 2024, 10:59https://www.alo.bg/kola-maska-za-jeni-i-maje-8491750aeso написа: ↑20 Дек 2024, 10:09Здравей колегаSilverHand написа: ↑20 Дек 2024, 09:34Пичове имам следния въпрос - знае ли някой къде правят лазерна епилация на интимни зони за мъже, понеже моята козметичка ме изгледа странно като я подпитах тактично. От Пловдив съм, но ако трябва и до друг град ще отскоча, само да е хубав лазера.
Благодаря
Само за тази съм чувал, но не съм ходил.
Това мога само да кажа, а аз искам лазерна епилация
Пичове, аз съм от старата школа, ама може ли да ме светнете за чии такова си причинявате това нещо. Смисъл заради курвите ли се подлагате на тия процедури и каква е крайната цел? Щото аз като чуя за епилирани мъже и малко ми настръхват космите, ама както казах съм от старата школа. 

Всеки мъж е длъжен да си поиска и не всяка жена е длъжна да откаже.
=============/SilverHand написа: ↑20 Дек 2024, 09:34Пичове имам следния въпрос - знае ли някой къде правят лазерна епилация на интимни зони за мъже, понеже моята козметичка ме изгледа странно като я подпитах тактично. От Пловдив съм, но ако трябва и до друг град ще отскоча, само да е хубав лазера.
"Инканто" на ул. Осогово, зад МОЛ София.
======================
-
Благодаря, ще ги пробвамarti777 написа: ↑20 Дек 2024, 13:22=============/SilverHand написа: ↑20 Дек 2024, 09:34Пичове имам следния въпрос - знае ли някой къде правят лазерна епилация на интимни зони за мъже, понеже моята козметичка ме изгледа странно като я подпитах тактично. От Пловдив съм, но ако трябва и до друг град ще отскоча, само да е хубав лазера.
"Инканто" на ул. Осогово, зад МОЛ София.
======================
-
Някакси се чувствам по чист, нещо такова е, по комфортно и възбуждащо. Ако не е лазер, не бих си причинил другата болка като кола маскаstaniobg написа: ↑20 Дек 2024, 11:54Пичове, аз съм от старата школа, ама може ли да ме светнете за чии такова си причинявате това нещо. Смисъл заради курвите ли се подлагате на тия процедури и каква е крайната цел? Щото аз като чуя за епилирани мъже и малко ми настръхват космите, ама както казах съм от старата школа.![]()
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️