Темата пак е по предложение на колега.
Подкрепи форума напълно безплатно, с един прост клик върху някоя реклама. 😁
Съгласен !!!scotty написа: ↑15 Юли 2021, 09:30Пичове какво мислите, като видите, че мацката предлага анален без презерватив? Попадал съм на такива обяви/коментари и при това мадамите на снимките изглеждат доста атрактивни. Аз лично подобна мацки ги зачерквам от списъка си завинаги. Просто, не приемам, че се отнасят към здравето си и здравето на клиентите сериозно. Аре със здраве наслука на всички.
Не знам батета, в Прага бях скоро, мадамите искаха по 60 евро за анален, при ставка 150 на час, всичко с кондом е включено само без целувки по устата. За 2 часа цената ставаше 250 евро, 3ч 350 евро. А някои момичета бяха като супермодели. Нещо много ни дерат в БГ. Единственият плюс който виждам, е че реално можете да видите автентични снимки и да комуникирате директно с момичетата. В Чехия, забравете. Винаги оператор, а снимките са на модели, просто идва нещо сравнително близко, какъвто ви е късмета. При мен от 10 само 3 греди, като визия. В няколко случая дойдоха супермодели, отношението е винаги топ, но ако вземете над 2 часа.
От 10 ... ти добре си ги извършал там ...Aj007 написа: ↑19 Юли 2021, 09:36Не знам батета, в Прага бях скоро, мадамите искаха по 60 евро за анален, при ставка 150 на час, всичко с кондом е включено само без целувки по устата. За 2 часа цената ставаше 250 евро, 3ч 350 евро. А някои момичета бяха като супермодели. Нещо много ни дерат в БГ. Единственият плюс който виждам, е че реално можете да видите автентични снимки и да комуникирате директно с момичетата. В Чехия, забравете. Винаги оператор, а снимките са на модели, просто идва нещо сравнително близко, какъвто ви е късмета. При мен от 10 само 3 греди, като визия. В няколко случая дойдоха супермодели, отношението е винаги топ, но ако вземете над 2 часа.
Ех, Прага, Залатна прага..... не случайно носи титлата: The sex capital of Europe.xzone написа: ↑20 Юли 2021, 23:32От 10 ... ти добре си ги извършал там ...Aj007 написа: ↑19 Юли 2021, 09:36Не знам батета, в Прага бях скоро, мадамите искаха по 60 евро за анален, при ставка 150 на час, всичко с кондом е включено само без целувки по устата. За 2 часа цената ставаше 250 евро, 3ч 350 евро. А някои момичета бяха като супермодели. Нещо много ни дерат в БГ. Единственият плюс който виждам, е че реално можете да видите автентични снимки и да комуникирате директно с момичетата. В Чехия, забравете. Винаги оператор, а снимките са на модели, просто идва нещо сравнително близко, какъвто ви е късмета. При мен от 10 само 3 греди, като визия. В няколко случая дойдоха супермодели, отношението е винаги топ, но ако вземете над 2 часа.![]()
Защото не си бил в ahow park market в Прага, там основно са румънки, ходи там следващия път да видиш какви модели имаAj007 написа: ↑19 Юли 2021, 09:36Не знам батета, в Прага бях скоро, мадамите искаха по 60 евро за анален, при ставка 150 на час, всичко с кондом е включено само без целувки по устата. За 2 часа цената ставаше 250 евро, 3ч 350 евро. А някои момичета бяха като супермодели. Нещо много ни дерат в БГ. Единственият плюс който виждам, е че реално можете да видите автентични снимки и да комуникирате директно с момичетата. В Чехия, забравете. Винаги оператор, а снимките са на модели, просто идва нещо сравнително близко, какъвто ви е късмета. При мен от 10 само 3 греди, като визия. В няколко случая дойдоха супермодели, отношението е винаги топ, но ако вземете над 2 часа.
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️