Ами аз имам 2-3 и само
При тях ходя. Може да има около 20-25 пъти при едната
Подкрепи форума напълно безплатно, с един прост клик върху някоя реклама. 😁
Хахаха.....ебати въпроса. Ако е твой гаража....постави бележка, предупредителна. Ако няма ефект, режи гумите или заливай с лайна.KOH написа: ↑03 Фев 2025, 19:08Колеги, някой да знае дали наистина има "абонамент" за определени коли, да не ги вдигат / да не реагират паяци на повиквания? Навремето имаше такъв абонамент да не те спират. В случая не ми е важно аз да съм "недосегаем", а обратното - два пъти се вика паяк за по-лъскава кола спряла точно пред гараж, без оставен телефон, и т.н. - реакция - нула.
То и аз така имам 3 и си ги въртя вече са над 20 пъти най вече заради отношението .StephCurry94 написа: ↑02 Фев 2025, 02:54Ами аз имам 2-3 и само
При тях ходя. Може да има около 20-25 пъти при едната
Ако не с пари - кой има право на тая "облага"?bufu написа: ↑04 Фев 2025, 12:17Хахаха.....ебати въпроса. Ако е твой гаража....постави бележка, предупредителна. Ако няма ефект, режи гумите или заливай с лайна.KOH написа: ↑03 Фев 2025, 19:08Колеги, някой да знае дали наистина има "абонамент" за определени коли, да не ги вдигат / да не реагират паяци на повиквания? Навремето имаше такъв абонамент да не те спират. В случая не ми е важно аз да съм "недосегаем", а обратното - два пъти се вика паяк за по-лъскава кола спряла точно пред гараж, без оставен телефон, и т.н. - реакция - нула.
Това с абонамента още го има, но не става дума за пари.
Политици,полицаи,шпиони на различните държавни служби....и други.KOH написа: ↑04 Фев 2025, 12:37Ако не с пари - кой има право на тая "облага"?bufu написа: ↑04 Фев 2025, 12:17Хахаха.....ебати въпроса. Ако е твой гаража....постави бележка, предупредителна. Ако няма ефект, режи гумите или заливай с лайна.KOH написа: ↑03 Фев 2025, 19:08Колеги, някой да знае дали наистина има "абонамент" за определени коли, да не ги вдигат / да не реагират паяци на повиквания? Навремето имаше такъв абонамент да не те спират. В случая не ми е важно аз да съм "недосегаем", а обратното - два пъти се вика паяк за по-лъскава кола спряла точно пред гараж, без оставен телефон, и т.н. - реакция - нула.
Това с абонамента още го има, но не става дума за пари.
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️