Е защо пък точно да са от 13 до 16? Стая за почивка се взима и сутрин в 9 ако има свободна. Някои хотели дават почивки до 17:30. Ако е след това си плащаш нощувка.
Предложение за дискретни места и хотели
Re: Предложение за дискретни места и хотели
Всеки мъж е длъжен да си поиска и не всяка жена е длъжна да откаже.
Да кои са тия хотели където дават до 17:30 ?Иначе варианта със стаите също е добър и доста гъвкав с времената. Мерси
Предложете за Пловдив, център дискретни хотели.
Ползвам Далис най-често. Бил съм и в Надежда, Калипсо, Каса Бланка. Ходил съм и в 9 сутринта, и по обяд. Обади се и питай дали имат свободни стаи за почивка и до колко часа най-късно можеш да стоиш, за да не плащаш нощувка.GuruJ13 написа: ↑09 Дек 2024, 11:03Да кои са тия хотели където дават до 17:30 ?Иначе варианта със стаите също е добър и доста гъвкав с времената. Мерси
Всеки мъж е длъжен да си поиска и не всяка жена е длъжна да откаже.
-
- Level: 0 / Под 10 поста
Някой с инфо за работещите в хотела в горна баня? Как се свързвате? Може и на лично ..
-
- Level: 0 / Под 10 поста
Колеги, утре ще водя една приятелка на хотел във Варна. Дайте препоръки за сефте ше ходя по хотели да еба
Здравейте колеги,
Мисля, че тук във форума бях попаднал на препоръка за един хотел в София, в които стените на банята са стъкла, т.е. от стаята виждаш в самата баня. Върнах се отначалото на темата, но не го открих. Ще съм благодарен за малко помощ с откриването му.
Мисля, че тук във форума бях попаднал на препоръка за един хотел в София, в които стените на банята са стъкла, т.е. от стаята виждаш в самата баня. Върнах се отначалото на темата, но не го открих. Ще съм благодарен за малко помощ с откриването му.
Искам да попитам къде има в Пловдив стая където вътре има джакузи
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️