Масажи - София

След като загубихме ценната база данни от форумите на DATA.bg, нека я възстановим наново тук!
Публикувай отговор
trycho
Level: 3 / 30+ поста
Level: 3 / 30+ поста

Re: Масажи - София

Мнение от trycho »

fetishlover написа:
10 Юни 2024, 22:56
Бай Данчо написа:
10 Юни 2024, 17:01
fetishlover написа:
09 Юни 2024, 20:53

Това е Ирина. Беше в Шакти, после изчезна за известно време и се появи на терена в Зона Б18. После изчезна пак, но за кратко, и сега е с тази обява, а терена е на бул. Витоша, където според мен и по спомен беше Елена. Като цяло Ирина си я бива, особено за фетиши!
Може ли малко повече инфо, колега.
Позволява ли целувки по гърдите, пипане на пичето, без грубости ?
На колко години е орентировъчно, в лице как е ?
Благодаря !
В лице не е красавица, но става. Над 35 години е, не мога точно да преценя. Хубаво тяло, поддържана и чиста. Ходил съм за фетиши при нея, където е много добра, определено има опит и е професионалистка, за разлика от много други. Точна и коректна. Мести се често, защото търси оптималните условия и за себе си, и за клиентите. При масажите не знам как е, гледам че фейса го е обявила изрично с бельо, но при доминацията допуска разни форми на body worship, така че не виждам защо да има проблем за целувки и пипане. Друго важно уточнение е, че описаните изпълнения в текста на обявата са малка част от реално предлаганите, тя така си е преценила, и на място се изясняват много неща. Може да се пробваш, не вярвам да съжаляваш.
Аз като ходих на масаж преди време в Зона Б18 не даваше пипане по пичката, тоя текст за фейсситинг с бельо показва че явно няма промяна в политиката твърде.
@Бай Данчо питаш за Ирина дава ли пипане, а за Ангелина не казваш в отзива си? Защото като ходих зимата преди да замине, не даваше

Butrageniu
Level: 6 / 60+ поста
Level: 6 / 60+ поста

Мнение от Butrageniu »

trycho написа:
11 Юни 2024, 00:46
fetishlover написа:
Бай Данчо написа:

Благодаря !
В лице не е красавица, но става. Над 35 години е, не мога точно да преценя. Хубаво тяло, поддържана и чиста. Ходил съм за фетиши при нея, където е много добра, определено има опит и е професионалистка, за разлика от много други. Точна и коректна. Мести се често, защото търси оптималните условия и за себе си, и за клиентите. При масажите не знам как е, гледам че фейса го е обявила изрично с бельо, но при доминацията допуска разни форми на body worship, така че не виждам защо да има проблем за целувки и пипане. Друго важно уточнение е, че описаните изпълнения в текста на обявата са малка част от реално предлаганите, тя така си е преценила, и на място се изясняват много неща. Може да се пробваш, не вярвам да съжаляваш.
Аз като ходих на масаж преди време в Зона Б18 не даваше пипане по пичката, тоя текст за фейсситинг с бельо показва че явно няма промяна в политиката твърде.
@Бай Данчо питаш за Ирина дава ли пипане, а за Ангелина не казваш в отзива си? Защото като ходих зимата преди да замине, не даваше
Ангелина не дава пипане по сливата. И другите украинки в този апартамент не позволяват пипане. Аз не съм никак очарован от предлаганата от тях услуга. Масажа не е нещо особено, а еротиката е много обрана. Единствено тялото е стегнато и хубаво. Но като не дават да му се порадваш, за какво ти е?!

Buhiii
Level: 4 / 40+ поста

Мнение от Buhiii »

ilios23 написа:
10 Юни 2024, 21:36
strike1st написа:
11 Мар 2024, 10:30
xportman написа:
07 Мар 2024, 00:02

Пич, горещо ти препоръчвам втората!!!
- приятно лелче на 50+г., поддържано тяло, изключително високо ниво на хигиената.
- няма никакви масажи, даваш кеша, събличаш се както майка те е родила и се почва чикибойството, тя без да ти иска горница си остава само по прашки, сваля ги ако поискаш. Ако я помолиш може да си сложи и дългите чорапи с токчета. За 50лв цял час ще ти бие чикии, можеш да свършиш колкото пъти си можеш. Позволява опипване навсякъде. Аз лично съм я посещавал доста и винаги си хвърлям спермата минимум по 2/3 пъти, имай предвид , че лелята лесно се изморява в ръцете и през повечето време ще трябва сам да си биеш, през това време тя може да ти пипа тестисите, стиска зърната и т.н.
- Изпълнява също и индивидуални желания, аз съм се възползвал, но няма да го пиша тук :) Единствен недостатък за мен е, че не дава да я пръскаш и трябва да си свършваш само върху теб. Един преди беше писал, че му дала да свърши на краката й, но не знам дали е вярно.

Ако търсиш къде да разпуснеш за малко пари и да пипаш дупе по прашки, това е мястото.
Аз с удоволствие бих отишъл при някоя за 1 час само чикия, понеже при повечето масажа и без това за нищо не става и е загуба на време. Но да си бия сам чикия мога и вкъщи под душа. Като й се изморяват ръцете да си намери друга работа, която не изисква ползване на ръце.
https://www.alo.bg/4796404
Тук бях зимата, да йажем преди около 4,5 месеца, тогава бешв добре,всяко нещо,което е написано е вярно,останах доволен. Сега обаче като отидох,услугата си е същата,за 50 лева ти лъска колкото искаш,което е супер. Но нещо е станало през тези месеци,защото жената беше с много изгрубяла кожа,вените ѝ са изпъкнали навсякъде, загубила е всякакви женски форми. Вече няма нищо,което да ти въздейства, всичко е увиснало тотално. Ако питате мен,по-добре е да си ударите една вкъщи и да си спестите парите. Ако все пак това не ви пречи и си ви харесва там,услугата си е все същата както винаги е била, за тези пари и без това са малко опциите.
Посещавал съм дамата https://www.alo.bg/3508826, довлен съм, не мога да кажа , че е греда. Масажа не го бива само гали , но ръчката е добра. посещавал съм я около 5-6 пъти и си имам пазарлъка с нея само чекий 30 мин, за 60 лв. само го бара и лъска и нищо друго.Има хубаво дупе, става за ебане, с един клин винаги посреща ,слаба финна, в лицето не е кой знае какво но не е и толкова зле, има къде къде по зле. Апартамент на бул.Андрей Ляпчев в една кооперация до магазин за матраци на 4 ет. дискретно е....само дето ведънж когато чаках да отоври излезе съседка от другия апартамент и ме изгледа 2-3 секудни , явно си каза нещо ха ха

Бай Данчо
Level: 13 / 130+ поста

Мнение от Бай Данчо »

trycho написа:
fetishlover написа:
Бай Данчо написа:

Благодаря !
Ангелина ми позволи да я пипна 2-3 пъти, но съвсем леко, измества се дискретно и така няма как да я стигнеш.
Пичето е гладко бръснато и изглежда прекрасно, дори и да не я пипаш, това което предлага и позволява е повече от достатъчно.
Порадвах се на дупето и гърдите, но без грубости, има малка стегната талия и много гладка кожа.

fetishlover

Мнение от fetishlover »

trycho написа:
fetishlover написа:
Бай Данчо написа:

Благодаря !
Странно ми се вижда, защото съм и лизал дупето, няма логика за бельото, но знае ли човек. Чувствителността е много различна обаче, и вероятно не дава пичето, защото е почти невъзможно да се контролира и не желае да изпада в подобни ситуации. Това впрочем важи за всички момичета. А относно пипането.... Какво бе хора толкова ви харесва да пипате? Какво е удоволствието чак толкова? Една от основните причини да не дават пипане е, че най-вероятно ръцете ви са мръсни, а така пипането там е като секс без презерватив!

multityp
Level: 1 / 10+ поста
Level: 1 / 10+ поста

Мнение от multityp »

Scandal написа:
10 Юни 2024, 12:46
olo написа:
10 Юни 2024, 09:36
https://www.alo.bg/masaj-za-teb-9190798
Нова обява , но мисля , че съм я виждал и преди. Някой знае ли нещо ?
Преди време ходих на обява с тази снимка, салона беше срещу пазара Иван Вазов, но ме посрещна друга, доста по пищна жена. Масажа беше добър, но ми отказа ръчна
Колега, Scandal, според мен се бъркаш. Тази обява: https://www.alo.bg/masaj-za-teb-9190798 е на едно миньонче с голямо дупе, което се казва Лили (снимката в обявата не е нейна). От Търново е и допреди 3-4 години е живяла и работила(заедно със сестра си https://www.alo.bg/profesionalni-masaji-6947366) в Бургас. Сега работи сама в София на ул. Панайот Волов, близо до ИСУЛ. Масажът й е не лош, като срещу допълнително заплащане предлага и освобождаване с ръка. Ходил съм 10-ина пъти.
Момичето, което ти имаш предвид, предполагам се казва Мария, има масажно студио (https://www.alohamassage.bg/sofia/massages/) в кв. Иван Вазов, в което работи заедно с майка си и доколкото знам не предлагат освобождаване. Ходил съм три пъти.

Scandal
Level: 8 / 80+ поста
Level: 8 / 80+ поста

Мнение от Scandal »

multityp написа:
11 Юни 2024, 21:30
Scandal написа:
10 Юни 2024, 12:46
olo написа:
10 Юни 2024, 09:36
https://www.alo.bg/masaj-za-teb-9190798
Нова обява , но мисля , че съм я виждал и преди. Някой знае ли нещо ?
Преди време ходих на обява с тази снимка, салона беше срещу пазара Иван Вазов, но ме посрещна друга, доста по пищна жена. Масажа беше добър, но ми отказа ръчна
Колега, Scandal, според мен се бъркаш. Тази обява: https://www.alo.bg/masaj-za-teb-9190798 е на едно миньонче с голямо дупе, което се казва Лили (снимката в обявата не е нейна). От Търново е и допреди 3-4 години е живяла и работила(заедно със сестра си https://www.alo.bg/profesionalni-masaji-6947366) в Бургас. Сега работи сама в София на ул. Панайот Волов, близо до ИСУЛ. Масажът й е не лош, като срещу допълнително заплащане предлага и освобождаване с ръка. Ходил съм 10-ина пъти.
Момичето, което ти имаш предвид, предполагам се казва Мария, има масажно студио (https://www.alohamassage.bg/sofia/massages/) в кв. Иван Вазов, в което работи заедно с майка си и доколкото знам не предлагат освобождаване. Ходил съм три пъти.
Ох да, грешката е моя. Сега се разтърсих - ето тази визирах
https://www.alo.bg/klasicheski-masaj-na ... lo-5703453

Хубав масаж, без еротика. Жената беше едра и не е тази на снимката

ejobejo

Мнение от ejobejo »

Buhiii написа:
11 Юни 2024, 14:35
ilios23 написа:
10 Юни 2024, 21:36
strike1st написа:
11 Мар 2024, 10:30

Аз с удоволствие бих отишъл при някоя за 1 час само чикия, понеже при повечето масажа и без това за нищо не става и е загуба на време. Но да си бия сам чикия мога и вкъщи под душа. Като й се изморяват ръцете да си намери друга работа, която не изисква ползване на ръце.
https://www.alo.bg/4796404
Тук бях зимата, да йажем преди около 4,5 месеца, тогава бешв добре,всяко нещо,което е написано е вярно,останах доволен. Сега обаче като отидох,услугата си е същата,за 50 лева ти лъска колкото искаш,което е супер. Но нещо е станало през тези месеци,защото жената беше с много изгрубяла кожа,вените ѝ са изпъкнали навсякъде, загубила е всякакви женски форми. Вече няма нищо,което да ти въздейства, всичко е увиснало тотално. Ако питате мен,по-добре е да си ударите една вкъщи и да си спестите парите. Ако все пак това не ви пречи и си ви харесва там,услугата си е все същата както винаги е била, за тези пари и без това са малко опциите.
Посещавал съм дамата https://www.alo.bg/3508826, довлен съм, не мога да кажа , че е греда. Масажа не го бива само гали , но ръчката е добра. посещавал съм я около 5-6 пъти и си имам пазарлъка с нея само чекий 30 мин, за 60 лв. само го бара и лъска и нищо друго.Има хубаво дупе, става за ебане, с един клин винаги посреща ,слаба финна, в лицето не е кой знае какво но не е и толкова зле, има къде къде по зле. Апартамент на бул.Андрей Ляпчев в една кооперация до магазин за матраци на 4 ет. дискретно е....само дето ведънж когато чаках да отоври излезе съседка от другия апартамент и ме изгледа 2-3 секудни , явно си каза нещо ха ха
Говорите за две различни жени, но иначе всичко написано е вярно и преживяванията са точно описани. Последната дама работи отдавна, преди беше в центъра на Стамболийски...

bakala

Мнение от bakala »

Здравейте,

Някой да каже мнение за тази девойка, май е нова.

Зимата ходих при тази https://www.alo.bg/tantric-massage-angelina-9171053
беше ОК, ноизчезна. Адреса беше на Лавале. Готино тяло, даже те целува по врата и ушите.

papaechosierra

Мнение от papaechosierra »

Butrageniu написа:
11 Юни 2024, 11:12
trycho написа:
fetishlover написа:

Ангелина не дава пипане по сливата. И другите украинки в този апартамент не позволяват пипане. Аз не съм никак очарован от предлаганата от тях услуга. Масажа не е нещо особено, а еротиката е много обрана. Единствено тялото е стегнато и хубаво. Но като не дават да му се порадваш, за какво ти е?!
Затова са в БГ. Щото в Европа тия номера не минават. И нурото в БГ не е нуро, само няколко го правят подобие на нуро. Ангелина е стегната, но повече не бих давал тези пари.

Публикувай отговор

В случай, че сме ви спасили от греда, подкрепете ни! :)

Чрез PayPal:

Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0x946c72f1138652edb92bf8c9213842287bb1d587
(Tron TRC20) TBKiWFdh7K8jdPh83FG2pFZwmNafjcFczy