След като така ценният форум на data.bg отиде в небитието, с него умря и една доста голяма база данни от мнения и оценки за много от ескорт момичетата на пазара. Нека с общи усилия да възродим тази база данни и да предпазим много от нас от грешки!😁
Привет банда , някой може ли да помогне със някоя засукана мома , за предпочитане в диапазона 30-40 г.
Въобще не се надявай. Още по-малко на засукана и 30-40 годишна, защото засуканите 30-тина годишни нямат редовни предложения за секс от колеги и познати, ами ще чакат да ги огрее от някой форум. Грозна и дебела няма кой да ти предложи даже.
Някой да е чувал за някаква,Янка непро эт Бургас към 42 г
Привет банда , някой може ли да помогне със някоя засукана мома , за предпочитане в диапазона 30-40 г.
Въобще не се надявай. Още по-малко на засукана и 30-40 годишна, защото засуканите 30-тина годишни нямат редовни предложения за секс от колеги и познати, ами ще чакат да ги огрее от някой форум. Грозна и дебела няма кой да ти предложи даже.
Някой да е чувал за някаква,Янка непро эт Бургас към 42 г
Така се казва една от старите курви на Бургас,но тя си е с обява и не е Не про..! Ако става дума за друга вече е друг въпрос.
Тук като си пишем ,мога да ти върна 5 страници на ало бг.И още други сайтове с обяви.
Браво на теб. И аз мога.
Който разбрал,разбрал.!
Разбрах че имаш да върнеш курви от ало.бг
Аз там мога са си намеря и аз. Двете лелки които имам на 45+ ги няма там. И двете съм ги пробвал. И с двете съм говорил че мога да жи препоръчам на някой който си заслужава и е надежден откъм коректност, дискретност, сериозен и така нататък. Но... който разбрал- разбрал.