Не! Не! Не!Мазен чичко написа: ↑15 Май 2024, 07:43Не, не, ме и пак не!Petrov написа: ↑15 Май 2024, 05:35Здравейте Колеги!
Моля да споделите мнение, ако сте посещавали:
https://www.alo.bg/liya-om-9149552
Тук я знаем като кукла Тайсия. Даваш й пари и не получаваш услуга.
Компаньонки / Ескорт - София / София Област
Re: Компаньонки / Ескорт - София / София Област
Колеги, тези които имат база за сравнение, бихте ли могли да кажете коя услуга повече си заслужава, на Мини Сладката или на Леона, тъй като и двете ще стъпят на 350 сигурно, а искам да си изкарам наистина готино!
Благодаря предварително и поздрави!!!
Благодаря предварително и поздрави!!!
Пълен бойкот е добра идея, но трудна реализация.Това е най-древната професия и е устояла през вековте на кризи и войни.Kamika написа: ↑14 Май 2024, 21:54Момчета, пред вид обстоятелствата, изразяващи се в необосновано нарастване на цените без ни най-малко подобряване на качеството аз мисля да поспра с това забавление. Гледах в благоевградската тема, че наш брат по оръжие също е останал доста разочарован връщайки се от чужбина. Виждам призиви и от други колеги да им бъде спретнат бойкот, но всеки знае него си и парите си. Така че за известно време ще бъда само наблюдател, защото бая греди ударих особено напоследък. Успех!!
При постоянно вдигане на цени първи ще отпаднат семейните и плащащите издръжка или наем.Все пак доходите не са неограничени, а разходите нарастват. Ще останат хората с неограничени доходи и малки разходи като рентиери , адвокати и ИТ.Ангажиментите на курвите ако намалеят дори и наполовина , пак е успех макар и временен.
Честно казано отдавна намалих посещанията и спрях да бъда пробен герой и след всичко да остава вкус на разочарование и яд.Kassy написа: ↑15 Май 2024, 13:11Пълен бойкот е добра идея, но трудна реализация.Това е най-древната професия и е устояла през вековте на кризи и войни.Kamika написа: ↑14 Май 2024, 21:54Момчета, пред вид обстоятелствата, изразяващи се в необосновано нарастване на цените без ни най-малко подобряване на качеството аз мисля да поспра с това забавление. Гледах в благоевградската тема, че наш брат по оръжие също е останал доста разочарован връщайки се от чужбина. Виждам призиви и от други колеги да им бъде спретнат бойкот, но всеки знае него си и парите си. Така че за известно време ще бъда само наблюдател, защото бая греди ударих особено напоследък. Успех!!
При постоянно вдигане на цени първи ще отпаднат семейните и плащащите издръжка или наем.Все пак доходите не са неограничени, а разходите нарастват. Ще останат хората с неограничени доходи и малки разходи като рентиери , адвокати и ИТ.Ангажиментите на курвите ако намалеят дори и наполовина , пак е успех макар и временен.
Пробвах доста платена любов с жени от София,Пловдив,Хасково,Търново,Стара Загора,Кърджали и още градове,но мога да кажа че от всички има едни 10% които си заслужават парите и времето прекарано с тях.Останалото просто е пълен леш и абсурд - високи цени,лоша услуга и отношение.
Млад съм,с добре поддържано тяло и винаги съм ходил добре облечен,изкъпан и напарфюмиран на срещите и винаги съм се държал любезно с отсрещната страна,НО се убедих че всичко опира до парите и желанието.
Не можеш да искаш една сума пари и да не предоставиш нищо в замяна.
Моят съвет и това което направих е покрай срещите ми с момичета/жени от бранша си останахме доста близки с някой от тях и посещавам единствено и само тях!Може би са около 10 жени.
Според мен е по-добрият вариант,сексът е много по-хубав и чувството след това е много по-добро от безкрайните разочарования и главоболия.Получавам ГФЕ и много други неща за същите пари от първата ни среща.Въпросът е да си допаднете и спечелите доверието им.
Да знам,че някой ще ме аргументира как е хубаво да изпробваме нови мацки и еднообразието е фактор,но това е моят избор и ви съветвам да го направите.
Пълен бойкот и отказване от услугите на платените момичета няма как да се случи. Загорели мераклии винаги ще има. За мен основният проблем е, че качеството на услугата стана трагично или напълно липсва. Само допреди 3-4 години за 50-60 лева имаше нормална услуга. Сега сме на 150-200 лева и имаме едно голямо нищо. Плащаш 200 лева и излизаш с усещането, че тебе са те ебали. Хващам се за главата като гледам какви мърляви циганки се обсъждат и на какви глигани се плащат луди пари. Такива на улицата няма кой да ги загледа, кой ги ебе просто не мога да разбера?! По тази причина почти съм спрял този тип услуги и ходя на проверено и потвърдено. Ако все пак пробвам ново място, при най-малки съмнения и разминавания се обръщам и заминавам.Kassy написа: ↑15 Май 2024, 13:11Пълен бойкот е добра идея, но трудна реализация.Това е най-древната професия и е устояла през вековте на кризи и войни.Kamika написа: ↑14 Май 2024, 21:54Момчета, пред вид обстоятелствата, изразяващи се в необосновано нарастване на цените без ни най-малко подобряване на качеството аз мисля да поспра с това забавление. Гледах в благоевградската тема, че наш брат по оръжие също е останал доста разочарован връщайки се от чужбина. Виждам призиви и от други колеги да им бъде спретнат бойкот, но всеки знае него си и парите си. Така че за известно време ще бъда само наблюдател, защото бая греди ударих особено напоследък. Успех!!
+1 . Да, това е по-добрия вариант. От началото на годината до сега имам една, която си е попадение и две разочарования, и двете разочарования ги чукнах защото реших, че една от онези три е за смянаANSUZ написа: ↑15 Май 2024, 13:45Моят съвет и това което направих е покрай срещите ми с момичета/жени от бранша си останахме доста близки с някой от тях и посещавам единствено и само тях!Може би са около 10 жени.Kassy написа: ↑15 Май 2024, 13:11Пълен бойкот е добра идея, но трудна реализация.Това е най-древната професия и е устояла през вековте на кризи и войни.Kamika написа: ↑14 Май 2024, 21:54Момчета, пред вид обстоятелствата, изразяващи се в необосновано нарастване на цените без ни най-малко подобряване на качеството аз мисля да поспра с това забавление. Гледах в благоевградската тема, че наш брат по оръжие също е останал доста разочарован връщайки се от чужбина. Виждам призиви и от други колеги да им бъде спретнат бойкот, но всеки знае него си и парите си. Така че за известно време ще бъда само наблюдател, защото бая греди ударих особено напоследък. Успех!!
Според мен е по-добрият вариант,сексът е много по-хубав и чувството след това е много по-добро от безкрайните разочарования и главоболия.Получавам ГФЕ и много други неща за същите пари от първата ни среща.Въпросът е да си допаднете и спечелите доверието им.
Да знам,че някой ще ме аргументира как е хубаво да изпробваме нови мацки и еднообразието е фактор,но това е моят избор и ви съветвам да го направите.
Колеги ,тоя дребен вехт звяр дали сте го чекнали отзад ?!
Колеги някой давал ли е мляко на това коте
Колега, къде горе долу е терена?
Мн си смотан
Колеги някой давал ли е мляко на това коте
Колега, къде горе долу е терена?
Мн си смотан
И при двете ще ти е добре. Ели е малко по-резервирана (не чак служебна), но визуално за мен е по-яка. Като умения и двете са супер.sM1Le написа: ↑15 Май 2024, 16:58Здравейте, колеги,
Ако трябва да избирам между Ели и Леона за първо посещения на платена жрица, при коя бихте ми препоръчали?
Ели е това - https://www.alo.bg/5608410#collapsecomments , Леона мисля че не е нужно да пускам линк.
Леона говори малко повече, но се съобразява ако й кажеш, че прекалява.
Всъщност, зависи какво харесваш ти.
-
- Level: 6 / 60+ поста
Хора чета, ядосвам се и се чудя.. Щом може да плащаме европейски цени за този вид услуга, защо ги няма при нас: азиатките, латинотата, черните, соц. блока? Ако навлязат в този кух пазар в бг масово нашите циганки или ще спрат дейност или ще се върнат на ценовата листа 50 - 100, колкото максимум заслужават с пълния пакет екстри... А за тези курви дет си вършат работата и им топим телефоните от звънене, на брой не повече от 20-тина в цялата страна, ще изпаднат в девета глуха и ще мрът от глад на тия цени. Конкуренцията е няма никаква за съжаление.Kassy написа: ↑15 Май 2024, 13:11Пълен бойкот е добра идея, но трудна реализация.Това е най-древната професия и е устояла през вековте на кризи и войни.Kamika написа: ↑14 Май 2024, 21:54Момчета, пред вид обстоятелствата, изразяващи се в необосновано нарастване на цените без ни най-малко подобряване на качеството аз мисля да поспра с това забавление. Гледах в благоевградската тема, че наш брат по оръжие също е останал доста разочарован връщайки се от чужбина. Виждам призиви и от други колеги да им бъде спретнат бойкот, но всеки знае него си и парите си. Така че за известно време ще бъда само наблюдател, защото бая греди ударих особено напоследък. Успех!!
Пичове, днес се натъкнах на една нова звезда, дали има нещо за нея, да не е някоя стара кримка ?
https://www.alo.bg/za-parvi-pat-tuk-9456056
https://www.alo.bg/za-parvi-pat-tuk-9456056
Никой нищо не каза та се пуснах аз.Теренът е чист , тя също . Хубаво тяло и големи леко овиснали цици, сигурно е била пълна като по-малка. Младо момиче с хубаво тяло и обикновенно лице , но не грозна. Като отношение ми хареса, комуникативна и изпълнителна нищо не ми е отказвала и като цяла съм доволен. Пак бих отишъл.Hubt написа: ↑22 Апр 2024, 18:18https://www.alo.bg/9159042
Тая помня ,че имаше стара обява, но не помня какви бяха мненията, накой който е ходил или си спомня може да сподели мнение ?
Подкрепи ни,
в случай, че сме те спасили от греда! 😊
Поддържаме форума на мускули, а за да работи както трябва се оказа не евтина задача, затова всяка подкрепа е добре дошла! 💪🏻
➡️Анонимно чрез Liberpay (еднократно или повтаряемо):
➡️Чрез PayPal:
➡️Или анонимно с USDT:
(ERC20) 0xE63A5def1b73433D6f39DB24a563980ef3B9c91d
(Tron TRC20) TF9sfZkWcEWC12LiGPfPKzFRKDZ5oM2wQJ
Благодарим!❤️